Are you next?

Sign up to receive our always expanding project list and learn more about who we have helped.

Thank you for submitting.

We'll keep you in the loop.

Download

ProjectsCriteo

The open office layout offers sweeping views of Boston Harbor and provides employees with a variety of workstation styles from which to choose depending on preference. Fully-equipped with A/V and data capabilities, conference/collaboration rooms are located along the perimeter wall and are enclosed with full floor-to-ceiling glass walls to allow light to penetrate the space. Realizing how much an office environment affects employee productivity, Criteo provides their employees with fun elements to encourage collaboration and maintain a positive work environment. This includes a large game area, custom banquette benches, wood paneled electric fireplaces and cubby seating with hot pink upholstery, and of course, the gracefully curved, stainless steel slide that connects the two floors.