Are you next?

Sign up to receive our always expanding project list and learn more about who we have helped.

Thank you for submitting.

We'll keep you in the loop.

Download

ProjectsHomesite Insurance Group

Zones of collaboration are located along major paths of circulation to facilitate frequent informal meetings and chance connections. Employees also connect in a large central cafe, which incorporates a high-top table for standing meetings. Flooring and ceiling transitions take cues from the building's angles, while private offices and conferences spaces are arranged in bands to break up the expanse of the open floor.

Upon completion of Homesite's Boston headquarters, Dyer Brown was engaged to design a 60,000SF new office space in Arizona and has since been hired to expand the Boston office by another 25,000SF.