ProjectsMIT Federal Credit Union

Key findings included a desire for an energetic and innovative work environment that would be welcoming to employees and customers, increased daylight and a need for places to gather, meet and socialize. Many enclosed rooms were moved to the core, and variation in ceiling planes maximize light, lending a modern, airy feel. A large super cafe adjoining two atrium spaces act as both a gathering area and digital showcase of the credit union’s newly refreshed branding. The main reception features a large, welcoming coffee bar and breakout space that can support larger meetings and gatherings. The project also included a new data center and associated emergency generator, as well as a fireproof vault for records storage and special provisions for ‘virtual teller’ stations within the open office space.